Bugun...



Eski bakan, efsanevi oyuncuyla aşk yaşamış

İngiliz televizyoncu Michael Cockerel (81) İngiltere’nin yakın siyasi tarihindeki milletvekilleri ve ünlülerle olan geçmişini “Liderlerimiz Maskesiz” adlı kitabında anlattı.

facebook-paylas
Tarih: 20-09-2021 14:57

Eski bakan, efsanevi oyuncuyla aşk yaşamış

DIŞ HABERLER - Cockerel kitabında, ünlü İngiliz oyuncu Joan Collins (88) ile ilgili de dikkat çeken bilgiler paylaştı. Muhafazakâr Parti milletvekili ve Margaret Thatcher dönemi bakanlarından Alan Clark’ın evliyken yaşadığı ve ortaya çıkan ilişkilerinin dışında, iki gizli ilişki daha yaşadığı kitapta yer aldı. Kitapta, Clark’ın bu gizli ilişkilerinden birini Joan Collins ile yaşadığı iddia edildi.

‘Yaşını saklıyor’

Cockerel’e göre, Alan Clark sevgilisi Joan Collins’in kamuoyuna açıkladığından daha yaşlı olduğunu söylemiş. Esprili bir şekilde aktrisin yaşını doğru söylemediğine işaret eden Clark, “Eğer Joan herkese söylediği yaştaysa, biz birlikte olduğumuzda o henüz doğmamıştı” diyerek dalga geçmiş! Öte yandan 1999’da ölen Clark’ın gizlediği ilişkilerinden birini Joan Collins ile yaşadığının açıklanması, İngiliz kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı. Clark’ın saklamayı başardığı diğer ilişkisini ise dönemin aristokrasisinin baş döndürücü kadınları arasında anılan Pamela Harriman ile yaşadığı belirtildi. Harriman, bir süre Winston Churchill’in oğlu Randolph ile evli kalan eski bir diplomattı.

 




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 150 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Komşunuz Suriyeli Olsaydı Nasıl Davranırdınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI