Bugun...



Lise kayıt tarihleri ne zaman? 2020 Lise kayıtları başladı mı?

Lise kayıt tarihleri belli oldu mu? 2020 LGS nakil süreci devam ederken öğrenciler lise kayıtları ile ilgili ayrıntıları da araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan lise nakil tercihleri ne zaman bitecek? Lise kayıtlarında son tarih ne?

facebook-paylas
Tarih: 20-08-2020 14:32

Lise kayıt tarihleri ne zaman? 2020 Lise kayıtları başladı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı LGS nakil tercihlerini almaya devam ediyor. İlk yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından nakil isteyen öğrenciler için ilk nakil sonuçları açıklandı. 17 Ağustos'ta açıklanan 1. nakil tercih sonuçlarının ardından yerleşen öğrenciler lise kayıt tarihlerini merak ediyor.

LİSE KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı lise kayıt tarihlerini henüz duyurmadı. Lise kayıtlarının LGS sonrası yerleştirme işlemleri sona erdiğinde yapılması bekleniyor. Peki, nakil süreci ne zaman sona erecek?

NAKİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

LGS 2. nakil tercihlerinin sonuçları 24 Ağustos'ta ilan edilecek. 24-26 Ağustos tarihleri arasında hiçbir yere yerleşemeyen öğrencilerin yerleştirme başvuruları alınacak. 26-27 Ağustos tarihleri arasında yatılılık başvuruları alınacak.

28 Ağustos'ta nakil komisyonları yerleştirme sonuçları ve yatılık yerleştirme sonuçları ilan edilecek ve kayıtlar sisteme geçilecek.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

31 Ağustos'ta açılacağı duyurulan okulların Bilim Kurulu Toplantısı sonrası tarihinde değişiklik yapıldı. 31 Ağustos tarihinde uzaktan eğitim ile okullar açılacak. 21 Eylül'de aşamalı ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitim olacak.




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 818 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Komşunuz Suriyeli Olsaydı Nasıl Davranırdınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI