Bugun...



KPSS 2020/9 Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı!

KPSS 2020/9 Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. 8-13 Temmuz tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS 2020/9 Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığı ÖSYM tarafından duyuruldu. Yerleştirme sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulama yapabilecek.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2020 15:32

KPSS 2020/9 Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı!

KPSS 2020/9 Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığı ÖSYM tarafından duyuruldu. 8-13 Temmuz tarihleri arasında ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden alınan tercih işlemlerinin ardından tercih sonuçları ÖSYM tarafından 10:00'dan sonra adayların erişimine sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden duyuruldu. İşte ÖSYM'den yapılan o açıklama....

KPSS 2020/9 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

08 - 13 Temmuz 2020 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2020/9 Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

TERCİH SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 355 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANALİZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Komşunuz Suriyeli Olsaydı Nasıl Davranırdınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI